ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΗΧΑΝΗΣ

 Τι είναι αυτό που θέλετε;
Κάποιες βασικές πληροφορίες για να ξεκινήσετε και να καταλάβετε τι χρειάζεστε, τι θέλετε και τι θα πρέπει να αγοράσετε. Επίσης παρατίθενται κάποια πράγματα που δεν είχατε καν λάβει υπόψιν!
Αυτό μπορεί να είναι το πιο δύσκολο κομμάτι και ίσως να μην έχετε ακόμη ξεκινήσει να ψωνίζετε.
Όταν μιλάω σε νέους αναβάτες ή σε αναβάτες νέους στον κόσμο του εξοπλισμού, αντιλαμβάνομαι ότι πολλές φορές δεν είναι σίγουροι για το τι ψάχνουν. Είμαστε επηρεασμένοι να ψωνίζουμε μόνο με βάση το στυλ, το οποίο δεν μας βοηθά ως μοτοσικλετιστές.
Ναι, φαίνεται cool αλλά θα προστατεύσει, θα αναπνεύσει, θα αερίσει; Είστε σίγουροι ότι ένα φούτερ θα σας προστατεύσει στην κίνηση σε έναν αυτοκινητόδρομο πολλών χιλιομέτρων; Είστε βέβαιοι ότι η στιλάτη βαμβακερή ζακέτα σας θα είναι άνετη σε υψηλή θερμοκρασία και υγρασία;
Όταν συναντώ έναν νέο αναβάτη που ψάχνει για εξοπλισμό & αξεσουάρ μοτοσικλέτας, μου αρέσει να του θέτω μερικές ερωτήσεις:
1. Ποιος είναι ο προϋπολογισμός σου; (χονδρικά)
2. Τι πρέπει να αγοράσεις ακριβώς; (μπουφάν, παντελόνι, κράνος, μπότες, γάντια;)
3. Σε τι είδους καιρό σκοπεύεις να οδηγήσεις; Είσαι ένας αναβάτης που οδηγεί μόνο σε καλό/θερμό καιρό; Ή σχεδιάζεις να οδηγείς όλο το χρόνο;
4. Οδηγείς μόνο μέσα στην πόλη (γειτονιές) ή πρόκειται να μπαίνεις στον αυτοκινητόδρομο για να πας κάπου;
Μόλις απαντήσετε σε αυτές τις ερωτήσεις, μπορώ να σας βοηθήσω να πάρετε τη σωστή κατεύθυνση. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε σχετικά με τον εξοπλισμό τα οποία μπορεί να είναι αρκετά κουραστικά. Το άρθρο αυτό θα σας βοηθήσει να οργανώσετε μερικά πράγματα πριν ξεκινήσετε τα πραγματικά ψώνια. Ελπίζω να σας βοηθήσει.

 

 

Μενού
Λ. Βουλιαγμένης 583, Αργυρούπολη
210 9969793