ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ UVC ΚΡΑΝΟΥΣ

https://helmetwash.gr/

Αναζωογονήστε το Κράνος σας σε Μόλις 8 Λεπτά

Πολλά περισσότερα από ένα απλό φρεσκάρισμα Με την προηγμένη τεχνολογία UVC, εξασφαλίζουμε την ολοκληρωτική αποστείρωση του κράνους σας, καταπολεμώντας μικρόβια και ιούς που δεν είναι ορατοί με το γυμνό μάτι.

Απόλυτη Αποστείρωση και Ασφάλεια Ανακαλύψτε την αίσθηση της απόλυτης καθαριότητας και ασφάλειας για το κράνος σας.
Με την πρωτοποριακή μας τεχνολογία UVC, εξασφαλίζουμε την εξόντωση των μικροοργανισμών, προσφέροντας σε εσάς και τον εξοπλισμό σας μια ανώτερη προστασία.

Γρήγορη και Αποδοτική Διαδικασία Μέσα σε μόλις 8 λεπτά, το κράνος σας θα είναι απόλυτα καθαρό και αποστειρωμένο.
Η διαδικασία μας είναι γρήγορη, αποτελεσματική, και πραγματοποιείται με την απόλυτη φροντίδα για τον εξοπλισμό σας, επιτρέποντάς σας να επιστρέψετε γρήγορα στη δράση. 
Επέκταση της Διάρκειας Ζωής του
Η τακτική απολύμανση και καθαρισμός του κράνους σας με την τεχνολογία UVC δεν απομακρύνει μόνο τους επιβλαβείς μικροοργανισμούς αλλά συμβάλλει και στην επέκταση της διάρκειας ζωής του εξοπλισμού σας, διασφαλίζοντας ότι παραμένει σε άριστη κατάσταση για περισσότερο χρόνο.
Περιβαλλοντικά Υπεύθυνη Επιλογή Επιλέγοντας την υπηρεσία μας, στηρίζετε μια περιβαλλοντικά υπεύθυνη προσέγγιση.
Η τεχνολογία UVC είναι ασφαλής για το περιβάλλον, καθώς δεν χρησιμοποιούνται χημικά απολυμαντικά ή άλλες ουσίες που θα μπορούσαν να βλάψουν το περιβάλλον.

Κορυφαία Αποστείρωση
Καθαρότητα σε βάθος με UVC, χωρίς μικρόβια.

Κόστος-Οφέλος Υπέρ Σας

Οικονομική επιλογή, μεγιστοποιήστε την αξία.

Οικολογική Επιλογή

Πράσινη λύση, χωρίς χημικά, για το περιβάλλον.

Γρήγορη Εξυπηρέτηση

Έτοιμο σε λιγότερο από 10 λεπτά, για ασταμάτητη δράση.


Κατάλληλο για όλους τους τύπους κρανών !! Το Helmet Refresh αφαιρεί το 95% των μικροβακτηρίων στα κράνη σας !!! Ελατέ να αποστειρώσετε - καθαρίσετε το κράνος σας μαζί μας !! Αναζωογονήστε το Κράνος σας σε Μόλις 8 Λεπτά. Με την προηγμένη τεχνολογία UVC, εξασφαλίζουμε την ολοκληρωτική αποστείρωση του κράνους σας, καταπολεμώντας μικρόβια και ιούς που δεν είναι ορατοί με το γυμνό μάτι.

Μενού
Λ. Βουλιαγμένης 583, Αργυρούπολη
210 9969793