Πολιτική επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών


Στο TOOFAST βασική μας προτεραιότητα είναι η ικανοποίηση και εξυπηρέτηση του πελάτη γιαυτό και διατηρούμε μια φιλική προς τον πελάτη πολιτική επιστροφών.

Ευχαρίστως θα σας αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε προϊόν θέλετε να επιστρέψετε χωρίς κόστος επιστροφής!

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Στην περίπτωση που δεν σας κάνει το μέγεθος του προϊόντος, μπορούμε να κάνουμε αλλαγή αντικαθιστώντας χωρίς καμία επιβάρυνση.

 Για τήν αλλαγή των προϊόντων τα μεταφορικά της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και τα μεταφορικά για τη δεύτερη αποστολή επιβαρύνουν την εταιρία μας.

Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει:

  • εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία έκδοσης της αντίστοιχης απόδειξης ή τιμολογίου.
  • μέσω EASYMAIL κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης μαζί μας.


Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση μαζί με όλα τα παρελκόμεναΔε θα πρέπει να έχει γίνει χρήση του προϊόντος. Επίσης δεν πρέπει να έχουν αφαιρεθεί οι προστατευτικές ζελατίνες εάν πρόκειται για κράνος. Επιστροφές που δε πληρούν όλα τα παραπάνω δε θα γίνονται δεκτές.

Τα δέματα θα πρέπει να αποστέλλονται στην εξής διεύθυνση:

TOOFAST
Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 583, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΤΚ: 16452
Τ: 2109969793

*Τα παραπάνω ισχύουν για αποστολές εντός Ελλάδος

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ

Αλλαγές προϊόντων που έχουν αποσταλεί στη Κύπρο πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν συνεννόησης.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] η στο 210-9969793

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

To xρηματικό ποσό επιστρέφεται μόνο κατόπιν συνενόησης και σε περίπτωση αδυναμίας αντικατάστασης προϊόντος βάση της υπάρχουσας διαθεσιμότητας στην ιστοσελίδα μας. Για την επιστροφή χρημάτων είναι απαραίτητη η επιστροφή της απόδειξης λιανικής πώλησης. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων το ποσό της επιστροφής συμψιφίζεται με το συνολικό κόστος των μεταφορικών και επιστρέφεται η διαφορά. Ο πελάτης επιβαρύνεται το κόστος των μεταφορικών εξόδων σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων.

Ο πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο του τμήματος των παραγγελιών για την επιστροφή των χρημάτων. Ο υπεύθυνος έχει τη δυνατότητα έγκρισης της επιστροφής ή άρνησης αυτής σε αιτήματα τα οποία δεν αρμόζουν στα νόμιμα εμπορικά δικαιώματα της εταιρίας μας.

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που το δέμα θα φτάσει στο κατάστημά μας. Για τις τραπεζικές συναλλαγές ενδέχεται να περάσουν έως και 3 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή της επιστροφής έως ότου εμφανιστεί το ποσό στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Τα τραπεζικά έξοδα για τη μεταφορά των χρημάτων επιβαρύνουν τον πελάτη.

Επιστροφή χρημάτων γίνεται δεκτή μόνο σε ηλεκτρονικές παραγγελίες. Σε περίπτωση αγοράς από τα φυσικά μας καταστήματα υπάρχει δυνατότητα έκδοσης πιστωτικού για επόμενη αγορά.

Μενού
Λ. Βουλιαγμένης 583, Αργυρούπολη
210 9969793