ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΕΡΟΣΑΚΟΥ ALPINESTARS TECH-AIR® 10 RACE BLACK/ RED

1.100,00€
Κωδικός SD-25444
Εταιρία ALPINESTARS
Κατηγορία Αερόσακοι
MPN 6508222
Επιλέξτε μέγεθος
3-10 ημέρες
 • Ασφαλείς
  Πληρωμές
 • Δωρεάν
  Επιστροφή και αλλαγή
 • Δωρεάν αποστολή
  Ανω των 50 ευρώ
 • Εγγύηση
  Επιστροφής Χρημάτων
Δωρεάν παράδοση γιά αγορές ανω των 50€
Χρειάζεστε βοήθεια: Καλέστε μας
 2109969793
★★★★★ 6275 (αξιολογήσεις)
Γράψε μια αξιολόγηση...

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΕΡΟΣΑΚΟΥ ALPINESTARS TECH-AIR® 10 RACE BLACK/ RED

Ο Tech-Air® 10 είναι ο τελευταίος καινοτόμος αυτόνομος αερόσακος που προστίθεται στην οικογένεια Tech-Air® της Alpinestars, η οποία περιλαμβάνει τα ηλεκτρονικά συστήματα αερόσακων Tech-Air® Race, Tech-Air® 5 και Tech-Air® 3. 
Αναπτύχθηκε μετά από πολυετή έρευνα με τους κορυφαίους αναβάτες του MotoGP στον κόσμο.
Το υπερσύγχρονο σύστημα αερόσακου Tech-Air® 10 διαθέτει ένα ενεργό ηλεκτρονικό σύστημα με τέσσερις ενσωματωμένους αισθητήρες – 3 τριαξονικά επιτανχυσιόμετρα και 1 τριαξονικό γυροσκόπιο- που αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη A.I. για να παρακολουθεί με ακρίβεια πότε θα ανοίξει ο αερόσακος σε περίπτωση σύγκρουσης.
Η πληρέστερη κάλυψη από οποιονδήποτε αερόσακο που διατίθεται σήμερα: ώμοι, στήθος, πλήρης πλάτη και γοφοί.
Μειώνει τη δύναμη πρόσκρουσης έως και 95% σε σύγκριση με ένα παθητικό προστατευτικό.
Προσφέρει την ίδια προστασία με αυτή που παρέχουν 18 προστατευτικά πλάτης.

Μια ασύρματη οθόνη LED υποδεικνύει την κατάσταση λειτουργίας του αερόσακου.
Ο Tech-Air® 10 έχει σχεδιαστεί για χρήση Racing ( στην πίστα) ή χρήση Road, στον δρόμο.
Σύνδεση σε δωρεάν εφαρμογή TECH-AIR APP μέσω Bluetooth για διατήρηση ιστορικού διαδρομών, παρακολούθηση της κατάστασης της μπαταρίας και εύκολη εναλλαγή από Race σε Road Mode.
Απαιτεί περίπου 4 ώρες για να επαναφορτίσει μια αποφορτισμένη μπαταρία με τον παρεχόμενο φορτιστή USB.
Μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία παρέχει περίπου 24 ώρες χρήσης.
Η φόρτιση της μπαταρίας για περίπου 1 ώρα θα παρέχει περίπου 6 ώρες χρήσης. 
O Tech-Air® 10 έχει πιστοποίηση CE επιπέδου 2 τόσο για το στήθος όσο και για την πλάτη.
Κατά την ανίχνευση μιας κατάστασης σύγκρουσης, ένας προστατευτικός αερόσακος αναπτύσσεται, παρέχοντας ασυναγώνιστη προστασία στον αναβάτη με μέγιστο χρόνο φουσκώματος 40χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Το σύστημα Tech-Air® 10 διαθέτει έναν αερόσακο που είναι πιστοποιημένος για έως και τρεις αναφλέξεις. Ωστόσο, μετά από κάθε «άνοιγμα», όταν το Σύστημα παραλαμβάνεται για σέρβις, το εξουσιοδοτημένο κέντρο service Tech-Air® της Alpinestars θα εκτελεί δοκιμή φουσκώματος στον αερόσακο για να ελέγξει εάν ο αερόσακος έχει υποστεί ζημιά κατά την εκτύλιξη. Εάν το τεστ φουσκώματος περάσει, επιβεβαιώνοντας ότι ο αερόσακος δεν υπέστη ζημιά κατά την ανάπτυξη, το σέρβις θα περιλαμβάνει μόνο την αντικατάσταση των κάνιστρων αερίου. Εάν η δοκιμή φουσκώματος δεν είναι επιτυχής, σημαίνει ότι ο αερόσακος έχει υποστεί ζημιά και το σύστημα θα υποβληθεί σε πλήρες σέρβις που θα περιλαμβάνει την αντικατάσταση των κάνιστρων αλλά και του αερόσακου. Κατά την τρίτη εκτύλιξη, το σύστημα θα υποβληθεί υποχρεωτικά σε πλήρες σέρβις, με αντικατάσταση των κάνιστρων και του αερόσακου.

Μια ασύρματη οθόνη LED υποδεικνύει την κατάσταση λειτουργίας του αερόσακου.

• Η ενσωματωμένη, πιστοποιημένη μπαταρία ιόντων λιθίου έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας 24 ωρών οδήγησης.

• Αναπτύχθηκε από χρόνια έρευνας με τους κορυφαίους αναβάτες MotoGP στον κόσμο και πελάτες της Alpinestars, τα δεδομένα από εκατομμύρια χιλιόμετρα και χιλιάδες ατυχήματα έχουν αναλυθεί για τη συνεχή βελτίωση του έξυπνου αλγόριθμου ανίχνευσης ατυχημάτων.

• Το σύστημα Tech-Air® 10 είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. απλά κλείστε το μπροστινό μέρος και κλείστε τη ζώνη για να ενεργοποιήσετε το σύστημα αερόσακων και είστε έτοιμοι να οδηγήσετε. Ο εσωτερικός ιμάντας ενεργοποιεί αυτόματα το Σύστημα μόλις στερεωθεί και ασφαλιστεί.

• Στη λειτουργία Race Mode, το σύστημα Tech-Air® 10 είναι ενεργό μόνο όταν οδηγείτε πάνω από περίπου 60 km/h (37 mph) για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα. Πριν από αυτήν την ενεργοποίηση ή όταν η ταχύτητα του αναβάτη πέσει σταθερά κάτω από αυτή την ταχύτητα για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα, το Σύστημα απενεργοποιείται. Αυτή είναι η τυπική συμπεριφορά του συστήματος αερόσακου Tech-Air® 10 όταν βρίσκεται σε λειτουργία αγώνα, καθώς είναι φυσιολογικό να έχετε γρήγορο stop and go σε καταστάσεις οδήγησης όπου ο αναβάτης δεν θέλει να απενεργοποιήσει τον αερόσακο. Σε τέτοιες συνθήκες, είναι ασφαλέστερο για τον αναβάτη να απενεργοποιεί αυτόματα τον αερόσακο από το Σύστημα για να αποφευχθεί η ανεπιθύμητη ενεργοποίηση του αερόσακου.

• Η απομακρυσμένη ασύρματη οθόνη LED μπορεί να μετακινηθεί στο χέρι του αναβάτη για να ελέγξει εύκολα την κατάσταση του συστήματος. Η οθόνη LED μπορεί επίσης να τοποθετηθεί στο ποδήλατο, ανάλογα με την προτίμηση του αναβάτη.

• Το σύστημα Tech-Air® 10 απαιτεί περίπου 4 ώρες για να επαναφορτιστεί μια αποφορτισμένη μπαταρία με τον παρεχόμενο φορτιστή USB. Μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία παρέχει περίπου 24 ώρες χρήσης. Εάν υπάρχει διαθέσιμος περιορισμένος χρόνος, η φόρτιση της μπαταρίας για περίπου 1 ώρα θα προσφέρει περίπου 6 ώρες χρήσης.

• Το σύστημα Tech-Air® 10 μπορεί να συνδεθεί γρήγορα στο βασικό στρώμα συστήματος Tech-Air® 10 της Alpinestars μέσω εύχρηστων πλευρικών φερμουάρ. Αυτό επιτρέπει στους αναβάτες να αντικαταστήσουν το βασικό στρώμα μεταξύ των συνεδριών ιππασίας, εάν το επιθυμούν.

• Το βασικό στρώμα Tech-Air® 10 System πλένεται στο χέρι.

• Το συνολικό βάρος του Tech-Air® 10 (Σύστημα και στρώση βάσης) είναι 2,3 κιλά για μεσαίο μέγεθος.

• Το Tech-Air® 10 έχει σχεδιαστεί για χρήση στίβου και δρόμου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο με το RACE όσο και με το STREET Riding Mode που διαθέτουν συγκεκριμένους αλγόριθμους ανίχνευσης σύγκρουσης με τεχνητή νοημοσύνη. Η λειτουργία RACE Riding πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για ιππασία σε κλειστές πίστες και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για άλλους τύπους ιππασίας.

• Η συνδεσιμότητα Bluetooth σε μια εφαρμογή Tech-Air® παρέχει στους αναβάτες την κατάσταση λειτουργίας του συστήματος αερόσακων, την κατάσταση της μπαταρίας και τις πληροφορίες ταξιδιού MyRide.

• Μέσω της εφαρμογής Tech-Air®, οι αναβάτες μπορούν επίσης να ενημερώσουν το υλικολογισμικό του συστήματος όταν κυκλοφορούν νέοι αλγόριθμοι ανίχνευσης σύγκρουσης.ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 24 ωρών ή την επόμενη εργάσιμη μέρα.
Συνεργαζόμαστε με: Acs / Easy-mail / Speedex / Box Now Express
Το κόστος αποστολής είναι: εντός Αττικής 2.90€, εκτός Αττικής 3.90€. 
**** Εξαιρούνται δέματα μεγάλου βάρους και όγκου (πχ μπαγκαζιέρες) στα οποία υπάρχει έξτρα χρέωση ανάλογη του βάρους ασχέτως του ποσού πληρωμής.***

Για παραγγελίες άνω των 50€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Η πληρωμή με αντικαταβολή έχει επιπλέον κόστος 1.50€.
Για αγορές με VISA, PayPal δεν χρεώνεται το κοστος της αντικαταβολής 1.5€. 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Δεχόμαστε πληρωμές με αντικαταβολή , VISA, PayPal, και  με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Ο τραπεζικός λογαριασμός οπού μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:
  EUROBANK  
Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0283.61.0200035294
ΙΒΑΝ: GR2502602830000610200035294
Δικαιούχος: SUN HELLAS LTD

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
Άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας
Δόσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν αποκλειστικά με τη χρήση των πιστωτικών καρτών τύπου Visa και Master Card
3 άτοκες δόσεις με αγορές άνω των 200€
6 άτοκες δόσεις με αγορές άνω των 400€
9 άτοκες δόσεις με αγορές άνω των 1000€
12 άτοκες δόσεις με αγορές άνω των 1500€

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Στην περίπτωση που δεν σας κάνει το μέγεθος του προϊόντος, μπορούμε να κάνουμε αλλαγή αντικαθιστώντας χωρίς καμία επιβάρυνση.
Για την αλλαγή των προϊόντων τα μεταφορικά της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και τα μεταφορικά για τη δεύτερη αποστολή επιβαρύνουν την εταιρία μας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Εάν δεν είσαστε ικανοποιημένοι από τα προϊόντα, σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας σε διάστημα 30 ημερών εφόσον δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ:
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ONLINE ΑΓΟΡΕΣ & ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Οι τιμές ισχύουν και για αγορές από το κατάστημα μας

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Το συνεργαζόμενο με το toofast.gr τραπεζικό ίδρυμα χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση μέχρι 256-bit, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και την διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.

Όροι Εγγύησης Γυαλιών ηλίου
Η εγγύηση ισχύει για περίοδο 12 µηνών από την ηµεροµηνία αγοράς.
Η εγγύηση δεν καλύπτει:
Γδαρσίµατα ή κηλίδες στους φακούς
Μη εξουσιοδοτηµένες µετατροπές, περιλαµβανοµένων περιπτώσεων αλλοίωσης ή αντικατάστασης των φακών από τρίτους, όπως οπτικοί ή άλλες τρίτες εταιρείες οπτικών ειδών ή γυαλιών ηλίου
Σπασµένους, γδαρµένους ή κατεστραµµένους σκελετούς ή/και βλαβες, λόγω αµέλειας, ατυχηµάτων, µη χρήσης της προστατευτικής θήκης που παρέχεται µαζί µε τα γυαλιά ηλίου, καθηµερινής «φθοράς» ή ακατάλληλης χρήσης των γυαλιών ηλίου

Εάν με δικιά σου υπαιτιότητα, εντός 6 μηνών από την αγορά ενός ζευγαριού γυαλιών ηλίου του οίκου μας σπάσεις τα γυαλιά σου, γρατσουνίσεις ένα φακό τους ή γενικά προξενήσεις φθορά, απλώς μας το δίνεις πίσω για ανακύκλωση και εμείς σας κάνουμε έκπτωση 15% για την επόμενη αγορά σας. 

 

Κόστος αποστολής εντός Αθήνας

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Κόστος αποστολής στην υπόλοιπη Ελλάδα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αν επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

Σας υπενθυμίζουμε ότι το κόστος αποστολής αποτελεί συνάρτηση του συνολικού βάρους αποστολής.
Αναλυτικότερες πληροφορίες για τη πολιτική της εταιρίας μας σε ότι αφορά το κόστος αποστολής μπορείτε να βρείτε στην σχετική ενότητα πατώντας εδώ
Μενού
Λ. Βουλιαγμένης 583, Αργυρούπολη
210 9969793