| Κωδικός | SD-28226 |
|---|---|
| Εταιρία | STEELMATE |
| Κατηγορία | Αξεσουάρ ελαστικών |
| MPN | SP1 |
STEELMATE SP1 2 IN 1 ΕΚΚΙΝΗΤΗΣ &ΤΡΟΜΠΑ
Το Steelmate SP1 είναι μια χρήσιμη συσκευή για κάθε αναβάτη με πολλαπλές λειτουργίες. Το SP1 είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου 8.800 mAh και λειτουργεί ως εκκινητής μπαταρίας αλλά και ως Power Bank για φόρτιση συσκευών, με γρήγορη φόρτιση τεχνολογίας Qualcomm Quick Charge 3.0.
Η πίεση σε πραγματικό χρόνο αλλάζει κατά το φούσκωμα, ώστε να μπορείς να παρακολουθείς την πίεση των ελαστικών ανά πάσα στιγμή.
Το φούσκωμα ελαστικών διαθέτει 4 προαιρετικές μονάδες (εσύ το επιλέγεις), συμπεριλαμβανομένων PSI, BAR, KPA, Kg/cm², με 5 διαφορετικές λειτουργίες που επιτυγχάνουν μια ισχυρή και έξυπνη ικανότητα φουσκώματος, κατάλληλη για αυτοκίνητα, ποδήλατα, μοτοσικλέτες, μπάλες και φουσκωτά.
Το SP1, ενσωματώνει την πρακτικότητα και την αισθητική, με σχεδιασμό φακού LED έκτακτης ανάγκης, δωρεάν τσάντα μεταφοράς, πρότυπο πολλαπλών ακροφυσίων κ.λπ.
Η μέγιστη τιμή πίεσης της ηλεκτρικής αντλίας αέρα είναι 8,3 Bar.
Για λόγους εφαρμογής και ασφάλειας, το ρυθμιζόμενο εύρος πίεσης σε διαφορετικές λειτουργίες, δεν είναι το ίδιο.
Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται μέσω ACS και BOX NOW.
Μπορείτε να παραγγείλετε online και να παραλάβετε από το κατάστημα. Η παραλαβή πρέπει να γίνει εντός 7 εργάσιμων ημερών, διαφορετικά η παραγγελία ακυρώνεται.
Οι τιμές ισχύουν και για αγορές από το φυσικό κατάστημα.
ΕΝΔΥΣΗ
ΚΡΑΝΗ ΜΗΧΑΝΗΣ
ΒΑΛΙΤΣΕΣ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ
ΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΟΥ
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΟΤΟ
GIFT GUIDE
ΑΞΕΣΟΥΑΡ
ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ
ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΣ
ΤΣΑΝΤΕΣ ΑΝΑΒΑΤΗ
GIVI προϊόντα
ΠΟΔΗΛΑΤΟ
ΔΩΡΟΚΑΡΤΕΣ
CAR
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΝΟΥΣ
MY MOTO















