Το toofast.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία χρήσης.
Το κατάλαβα     Μάθετε περισσότερα

Τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να γνωρίζετε αν επιλέξετε μια μηχανή Cruiser

Για πολλούς είναι ανομολόγητος πόθος, για άλλους κάτι που θα ήθελαν πολύ, αλλά πλέον έχουν σταματήσει να σκέφτονται. Ότι τύπος κι αν είσαι, τελικά είναι πολύ δύσκολο να μην σε συγκινήσει μια μηχανή cruiser...

9/6/2017

Γίνετε ο Elvis... ή ο Μπράντο... ή ο Fonz...! Είτε βρίσκετε τον Easy Rider που βρίσκεται μέσα σας είτε απλά θέλετε μια μηχανή με εύκολη οδήγηση, τα cruisers είναι η πιο δημοφιλής μόνη κατηγορία μοτοσικλέτας!

 

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά μιας cruiser:
 
 
 
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ
 
Τα V-Twins είναι τα αρχέτυπα κυκλώματα ισχύος των cruisers. Τα μεγέθη κυμαίνονται από 750cc έως περισσότερο από το διπλάσιο.
 
 
ΕΜΠΡΟΣΘΙΑ ΜΑΡΣΠΙΕ
 
Αυτά θα σας επιτρέψουν να τεντωθείτε άνετα, αλλά μερικοί αναβάτες αισθάνονται ότι αυτή η στάση μειώνει την ικανότητά τους να ελέγχουν τη μηχανή με το σώμα τους, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στο στρίψιμο με το τιμόνι.
 
 
ΜΑΚΡΙΑ ΒΑΣΗ
 
Η μακριά εμφάνιση προσθέτει σταθερότητα στη μοτοσικλέτα, αλλά μειώνει την ικανότητα στροφής.
 
 
ΧΑΜΗΛΟ ΚΑΘΙΣΜΑ
 
Κάθεστε πιο πολύ μέσα σε αυτές τις μηχανές, παρά πάνω τους. Αυτή η χαλαρή στάση μπορεί να είναι ένα καλό πράγμα για τους νέους οδηγούς και σας καθιστά εύκολο να βάλετε τα πόδια σας κάτω στα φανάρια. Είναι επίσης αλήθεια ότι αυτή η χαμηλή, χαλαρή θέση μπορεί να μεταφραστεί σε οσφυαλγία μετά από μια εκτεταμένη πορεία.
 
 
 
 
Αξεσουάρ μοτοσυκλέτας για απαιτητικούς, γυαλιά ηλίου και όλος ο  κορυφαίος εξοπλισμός μοτοσυκλέτας για κάθε αναβάτη στο www.toofast.gr
 
 
 
 
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ
 
Όπως και με οποιοδήποτε κομμάτι μηχανημάτων υψηλής απόδοσης, μπορείτε να καταλήξετε να ξοδεύετε πολλά δολάρια, αλλά πολλά cruisers διατίθενται σε μια φυσιολογική τιμή για όσους δεν θέλουν να αδειάσουν την τράπεζα.
 
 
ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ
 
Αυτό το σχέδιο μειώνει ή εξαλείφει το βάρος στους καρπούς.
 
 
ΑΞΕΣΟΥΑΡ
 
Αφαιρέστε τα εξαρτήματα. Τοποθετήστε τα εξαρτήματα. Τα cruisers προσφέρουν εύκολη προσαρμογή για να μπορέσετε να  εκφραστείτε.
 
 
ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ
 
Τα cruisers αξίζουν τόσο για την εμφάνιση όσο και για  τον τρόπο λειτουργίας. Τα λαμπερά αντικείμενα προσελκύουν, είτε είστε παρτιτούρες είτε αναβάτες!
 
 
ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟ ΧΡΩΜΑ
 
Για τους περισσότερους αναβάτες μηχανής, μια δεξαμενή αερίου είναι απλά ένας κενός "καμβάς" για αυτο-έκφραση!

Δείτε Επίσης